Joukkue on asetettu poistettavaksi. Joukkueen managerit voivat peruuttaa poistamisen manageri-sivulla.

  Hifk E-tytöt Itä etsii uusia pelaajia

Laji on handboll käsipallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki Itä ja pelattava sarja Kilpasarja. Joukkueeseen kuuluu 12 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Hifkin idän E-tytöt pelaavat kaudella 2017-2018 valtakunnallisessa kilpasarjassa sekä turnauksissa. Treenaamme itäisessä Helsingissä kaksi kertaa viikossa sekä suomeksi että ruotsiksi. Etsimme joukkoomme uusia pelaajia, joten jos olet syntynyt 2007 ja haluat kokeilla vauhdikasta lajia, ota yhteyttä sähköpostitse tai tule suoraan harjoituksiin :).
hifkhandbollita(a)gmail.com

Hifkis östliga E-flickor spelar säsongen 2017-18 i den nationella tävlingsserien samt turneringar. Vi tränar två gånger i veckan i östra Helsingfors på både finska och svenska. Vi söker nya spelare, så i fall du är född 2007 och vill prova på en fartfylld sport, ta kontakt via e-mail eller kom raka vägen till träningarna :).
hifkhandbollita(a)gmail.com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 7 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Hifk E-tytöt Itä: kokoonpano